TAPAHTUMAT

Näytä kaikki

Etusivu


Saarnat verkossa

10.1.2021 - Filippiläiskirje #1 - Sami Günther
17.1.2021 - Filippiläiskirje #2 - Sami Günther


Perhehartaudet

17.01.2021 - He näkivät Jeesuksen ihan oikeasti
- Tosikertomuksia Raamatusta 1.


Joulun juurilla -perhehartaussarjaJoulun juurilla -perhehartaussarja kutsuu kokoontumaan yhteen oman kodin seinien sisällä. Ennen jokaista joulukuun sunnuntaita julkaistaan yksi sarjan neljästä hartaudesta. Et tarvitse muuta kuin perheesi ympärillesi ja yhden älylaitteen.

Koska perheet ovat erilaisia, jokainen perhe valikoikoon ja soveltakoon kokonaisuutta itsensä näköiseksi ja kuuloiseksi. Hartauden osia voi myös jakaa useammalle päivälle. Tärkeintä on, että pysähdytte kohtaamaan toisenne ja Jeesuksen – alkuperäisen joulun pienen suuren Herran.

Vinkki! Hartauskokonaisuus sopii hyvin myös isovanhempien ja lastenlasten yhteisiin adventin ajan hetkiin.

Joulun juurilla -perhehartaus, osa 1/4

Joulun juurilla -perhehartaus, osa 2/4

Joulun juurilla -perhehartaus, osa 3/4

Joulun juurilla -perhehartaus, osa 4/4 Tampereen Baptistiseurakunta

Vuonna 1890 syntynyt Tampereen Baptistiseurakunta on edelleen elinvoimainen kaupunkiseurakunta. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi seurakuntamme tilaisuuksiin. Kokoonnumme yhteen niin kirkossa, kodeissa kuin kesäisin leirikeskuksessa leirien merkeissä.

Uskomme, että Jumala on ilmoittanut itsensä Raamatussa ja että se on kokonaan Jumalan Sana. Tahdomme olla niitä, jotka esittävät ajassamme kysymyksen: "Mitä Raamattu sanoo?"

Näemme Uudesta Testamentista, että seurakunta koostuu uskonsa tunnustaneista ja sen jälkeen kasteella käyneistä ihmisistä. Seurakunta on jumalallinen luomus ja sitä kuvataan Jumalan Sanassa myös Kristuksen ruumiina maan päällä.

Meidän tehtävämme on julistaa Jeesusta Kristusta 2000-luvun ihmisille. Meitä ohjaa Jeesuksen lähetyskäsky tehdä opetuslapsia, Matt. 28:18-20 mukaan. Pyrimme toteuttamaan tehtäväämme sekä paikallisesti että "kaikkialla maailmassa". Olemme pitkään tehneet lähetystyötä lähialueilla ja tukeneet Euroopan baptistien lähetysliiton (EBM) kautta tehtävää työtä Sierra Leonessa.

Olemme itsenäinen paikallisseurakunta, joka kuuluu Suomen Baptistikirkkoon.