TAPAHTUMAT

Näytä kaikki

Etusivu


Jumalanpalvelukset verkossa

Pyhäkoulu sunnuntaisin 10:45 ja Jumalanpalvelus 11:00
Suomen Baptistikirkon YouTube-kanavalla

Tilaisuuksien tallenteet ovat katsottavissa myös jälkeenpäin.


Tiedote seurakunnan toiminnasta

Koronavirusepidemian haittojen minimoimiseksi seurakuntamme toimii rajoitetusti. Normaalit viikkotilaisuudet ja jumalanpalvelukset on toistaiseksi peruttu. Muutoksista ja mahdollisista vaihtoehtoisista toimintatavoista ilmoittelemme sekä verkkosivuillamme että facebook -sivuillamme.


Tiedote ruokajaosta
 
Työttömien ruokailut ja ruokakassien jako on toistaiseksi tauolla. Päivitämme tilannetietoa. Ilmoitamme kun pääsemme jälleen jatkamaan toimintaa. Seuraa ilmoittelua verkkosivuiltamme, seurakunnan ilmoitustaululta tai facebook -sivuiltamme.Tampereen Baptistiseurakunta


Vuonna 1890 syntynyt Tampereen Baptistiseurakunta on edelleen elinvoimainen kaupunkiseurakunta. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi seurakuntamme tilaisuuksiin. Kokoonnumme yhteen niin kirkossa, kodeissa kuin kesäisin leirikeskuksessa leirien merkeissä.

Uskomme, että Jumala on ilmoittanut itsensä Raamatussa ja että se on kokonaan Jumalan Sana. Tahdomme olla niitä, jotka esittävät ajassamme kysymyksen: "Mitä Raamattu sanoo?"

Näemme Uudesta Testamentista, että seurakunta koostuu uskonsa tunnustaneista ja sen jälkeen kasteella käyneistä ihmisistä. Seurakunta on jumalallinen luomus ja sitä kuvataan Jumalan Sanassa myös Kristuksen ruumiina maan päällä.

Meidän tehtävämme on julistaa Jeesusta Kristusta 2000-luvun ihmisille. Meitä ohjaa Jeesuksen lähetyskäsky tehdä opetuslapsia, Matt.28:18-20 mukaan. Pyrimme toteuttamaan tehtäväämme sekä paikallisesti että "kaikkialla maailmassa". Olemme pitkään tehneet lähetystyötä lähialueilla ja tukeneet Euroopan baptistien lähetysliiton (EBM) kautta tehtävää työtä Sierra Leonessa.

Olemme itsenäinen paikallisseurakunta, joka kuuluu Suomen Baptistikirkkoon.