Suomen Baptistikirkko verkossa
lauantai 07. joulukuuta 2019 09:05

Tavoitteena hengellinen tasapaino

Euroopan baptistinaisten konferenssi pidettiin Tallinnassa.

Suomesta oli tavallista isompi ryhmä päivillä, vasemmalta: Eija Kuula, Margit Sinisalo, Anneli Lohikko, Hillervo Boberg, Sinikka Sivonen ja Susan Barfield.
EBWU:n nykyinen johtokunta, vasemmalta puheenjohtaja Livija Godina (Latvia), Margun Waren (Norja), Aniko Ujvari (Unkari), Wies Dijkstra-Spoelstra (Hollanti), Elisabeth Vegas (Romania) ja Margaret Brown (Skotlanti).

Lokakuun alkupuolella pidettiin Euroopan baptistinaisten (EBWU) järjestämä konferenssi Tallinnassa. Konferenssin teema oli hyvin ajankohtainen ja tärkeä: Hengellinen tasapaino. Raamattutunnit ja pienryhmät keskittyivät pohtimaan sen sisältöä ja soveltamista käytäntöön. Erityisesti pienryhmien kautta aihe konkretisoitui varmasti jokaiselle osallistujalla. Niiden aiheet olivat Kommunikointi, Depressio, Terve tasapaino työn ja perheen kesken sekä Elämän vaikeuksista selviäminen. Kukin osallistuja valitsi kaksi sellaista ryhmää, jotka tuntuivat itselle läheisimmiltä.

Päivien pitopaikka oli Tallinnan Olümpia hotelli, joka on erikoistunut konferensseihin ja kokouksiin tavallisen hotellitoiminnan lisäksi. Saimme olla täysihoidossa niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Mukavalta tuntui, että lähes koko konferenssi pidettiin saman katon alla, aivan Tallinnan vanhan kaupungin tuntumassa.

Varsinaista päivien antia lisäsi se, että saimme tavata naisia muista Euroopan maista ja kuulla heidän kertomuksiaan naisten työstä omissa baptistiyhdyskunnissaan. Lauantai-iltapäivänä oli halukkaille järjestetty mahdollisuus osallistua myös Viron baptistinaisten konferenssiin Tallinnan Olevisten kirkossa.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Muita juttuja aiheesta

Sierra  Leone projektin rahankeräyslupa 2019-2021 ja tilinumero
Sierra Leone projektin rahankeräyslupa 2019-2021 ja tilinumero

Raili Huhtala lähtee tammikuussa 2020 Sierra Leoneen uuteen kouluprojektiin. TILI JA KERÄYSLUPA Kehitysyhteistyön [Read More]

Radiojumalanpalvelus Vaasasta

Su 24.11 klo 11 radiojumalanpalvelus Vaasan baptistiseurakunta Radio YLE 1 [Read More]

KANNANOTTO USKONNON- JA SANANVAPAUDEN PUOLESTA

Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen on määrännyt esitutkinnan kansanedustaja Päivi Räsäsen kirjoituksesta [Read More]

Uskalla elää! Nuorten ja varhaisnuorten leiri 15.-17.11.
Uskalla elää! Nuorten ja varhaisnuorten leiri 15.-17.11.

Suomen baptistikirkon nuortentyön tiimi ja Tampereen baptistiseurakunta järjestävät yhteistyössä nuorten ja [Read More]

Vuoden 2019 rekisterimaksun maksaminen

Suomen baptistikirkon täysi-ikäisiä jäseniä koskevan rekisterimaksun suorittaminen kuluvan vuoden osalta on [Read More]

Archives