Suomen Baptistikirkko verkossa
torstai 20. tammikuuta 2022 19:28

Kesän tapahtumia

Suomen baptistikirkko järjestää kesäkuun nettikesäjuhlien lisäksi kesän kuluessa myös naistenleirin, nuorten ja varhaisnuorten leirin sekä koko baptistikirkon kiitosjuhlan.

Naistenleiri pidetään heinäkuun 22.-25. päivä Kesärannan leirikeskuksessa. Leirille ovat tervetulleita myös äitiensä tai isoäitiensä mukana saapuvat lapset. Lisätietoa leiristä julkaistaan baptistinaisten sivustolla kesäkuun aikana.

Nuortenleiri järjestetään yhteistyössä Suomen baptistikirkon nuortentyön ja Tampereen baptistiseurakunnan lapsityön kesken 4.-8. elokuuta Lähdekorven leirikeskuksessa. Leirille ovat tervetulleita kaikki kymmenen vuotta tänä vuonna täytääneet tai täyttävät sekä sitä vanhemmat nuoret. Lisätietoa leiristä julkaistaan tällä sivustolla kesäkuun aikana.

Elokuun 14. päivä kokoonnumme koko baptistikirkon yhteiseen kiitosjuhlaan Lähdekorven leirikeskukseen. Kiitämme yhdessä Jumalan osoittamasta uskollisuudesta ja huolenpidosta pandemiankin keskellä. Päivä koostuu rennon yhdessäolon lisäksi raamattutunneista ja keskustelutilaisuuksista, joihin voi osallistua oman mielenkiintonsa mukaisesti. Myös sauna lämpiää. Lisätietoa kiitosjuhlasta julkaistaan tällä sivustolla heinäkuun aikana.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Muita juttuja aiheesta

Kiitospäivä 14.08. on peruuntunut

Kiitospäivä Lähdekorvessa on peruttu Pirkanmaan pahentuneen koronatilanteen tähden. [Read More]

Leirejä nuorille!
Leirejä nuorille!

Loppukesän aikana nuorille ja varhaisnuorille on tarjolla kaksikin eri leiriä. Niistä ensimmäisenä järjestetään [Read More]

Ilmoittaudu mukaan naistenleirille
Ilmoittaudu mukaan naistenleirille

Suomen baptistinaisten perinteinen leiri voidaan kahden vuoden tauon jälkeen jälleen järjestää 22.-25. [Read More]

Kesäjuhlalähetykset 18.-20.6. – tule mukaan tästä!
Kesäjuhlalähetykset 18.-20.6. – tule mukaan tästä!

Tervetuloa mukaan seuraamaan baptistikirkon kesäjuhlalähetyksiä. Perjantain 18.6. musiikki-iltaa pääset katsomaan [Read More]

Archives