Suomen Baptistikirkko verkossa
tiistai 02. kesäkuuta 2020 16:51

Tavoitteena hengellinen tasapaino

Euroopan baptistinaisten konferenssi pidettiin Tallinnassa.

Suomesta oli tavallista isompi ryhmä päivillä, vasemmalta: Eija Kuula, Margit Sinisalo, Anneli Lohikko, Hillervo Boberg, Sinikka Sivonen ja Susan Barfield.
EBWU:n nykyinen johtokunta, vasemmalta puheenjohtaja Livija Godina (Latvia), Margun Waren (Norja), Aniko Ujvari (Unkari), Wies Dijkstra-Spoelstra (Hollanti), Elisabeth Vegas (Romania) ja Margaret Brown (Skotlanti).

Lokakuun alkupuolella pidettiin Euroopan baptistinaisten (EBWU) järjestämä konferenssi Tallinnassa. Konferenssin teema oli hyvin ajankohtainen ja tärkeä: Hengellinen tasapaino. Raamattutunnit ja pienryhmät keskittyivät pohtimaan sen sisältöä ja soveltamista käytäntöön. Erityisesti pienryhmien kautta aihe konkretisoitui varmasti jokaiselle osallistujalla. Niiden aiheet olivat Kommunikointi, Depressio, Terve tasapaino työn ja perheen kesken sekä Elämän vaikeuksista selviäminen. Kukin osallistuja valitsi kaksi sellaista ryhmää, jotka tuntuivat itselle läheisimmiltä.

Päivien pitopaikka oli Tallinnan Olümpia hotelli, joka on erikoistunut konferensseihin ja kokouksiin tavallisen hotellitoiminnan lisäksi. Saimme olla täysihoidossa niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Mukavalta tuntui, että lähes koko konferenssi pidettiin saman katon alla, aivan Tallinnan vanhan kaupungin tuntumassa.

Varsinaista päivien antia lisäsi se, että saimme tavata naisia muista Euroopan maista ja kuulla heidän kertomuksiaan naisten työstä omissa baptistiyhdyskunnissaan. Lauantai-iltapäivänä oli halukkaille järjestetty mahdollisuus osallistua myös Viron baptistinaisten konferenssiin Tallinnan Olevisten kirkossa.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Muita juttuja aiheesta

Helluntain nettikirkko
Helluntain nettikirkko

Turun baptistiseurakunnan päävastuulla toteutettu Helluntain nettikirkko lähetetään Baptistikirkon [Read More]

Maailmanlaaja baptistiperhe yhteen helluntaina
Maailmanlaaja baptistiperhe yhteen helluntaina

Baptistien globaali perhe piti vahvasti yhtä tasan sata vuotta sitten tarjoten tuolloin ensimmäisen maailman [Read More]

Nettiompeluseura kokoontuu jälleen torstaina 28.5.
Nettiompeluseura kokoontuu jälleen torstaina 28.5.

Baptistinaisten yhteinen lähetysompeluseura kokoontuu Skypen kautta torstaina 28.5. kello 18 alkaen. Liittyäksesi [Read More]

Sunnuntain nettikirkko klo 18 – Tervetuloa iltanuotiolle!
Sunnuntain nettikirkko klo 18 – Tervetuloa iltanuotiolle!

Baptistikirkon nuortentyön järjestämä nuotiokirkko lähetetään kirkon YouTube-kanavalla sunnuntai-iltana kello [Read More]

Archives